مبانی، الزامات و مستندسازی مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000: 2005 و HACCP
مبانی، الزامات و مستندسازی مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000: 2005 و HACCP
با هزینه 8000000 ريال
توسط موسسه توف آکادمی برگزار می گردد. دوره بعدی قرار هست بزودی شروع شده و به مدت 24 ساعت ادامه یابد.
این دوره در شهر تهران و به نشانی
خیابان سهروردی شمالی، خیابان فیروزه برگزار خواهد گردید
مدت: 24 ساعت
مکان: تهران - خیابان سهروردی شمالی، خیابان فیروزه
در اين دوره مخاطبین ضمن آشنایی با مفاهیم و واژگان مقوله ایمنی مواد غذایی، به طور ویژه الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را در ترکیب با عناصر کلیدی از قبیل: ارتباطات متقابل، مدیریت سیستمی، برنامههای پیشنیازی (PRPs)، پیشنیازی عملیاتی (OPRPs) و اصول HACCP مبتنی بر آئین کار کمیسیون کدکس مواد غذایی (Codex Alimentarius Commission) در طول زنجیره تولید و مصرف مواد غذایی، مرور نموده و نحوه تهیه مستندات و پیادهسازی سیستم را به صور کاربردی در کارگاههای آموزش تمرین مینمایند.
هزینه: 8,000,000 ريال
دوره آموزشی مبانی، الزامات و مستندسازی مدیریت ایمنی مواد غذایی مبتنی بر ISO 22000: 2005 و HACCP جهت ارتقا سطح مهارت ISO ، 22000:2005 ، سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ، نحوه رفتار به هنگام ممیزی ، نحوه تهیه چک لیست ، تعیین اقدامات اصلاحی ، تشخیص عدم انطباق ، موثر خواهد بود. ضمنا این دوره برای مشاغل کارشناس صنایع غذایی ، مدیر صنایع غذایی ، توصیه می گردد. دانشجویان رشته های مدیریت صنایع غذایی ، نیز می توانند در این دوره حضور بهم رسانند
برای اطلاع از تاریخ برگزاری فرم رزرو صندلی را تکمیل فرمایید تا با شما تماس بگیریم
رزرو صندلی
» جهت رزرو صندلی، فرم زیر را تکمیل نمایید
Powered by: Rafabece® Systems